Hvordan er det å være dørselger i Medarbeiderne?

Av Christoffer, Rikhard og Thomas

Som dørselger i Medarbeiderne, er hver dag på jobb annerledes. Arbeidet gjøres på føtter, i ulikt terreng og under åpen himmel. Vi møtes som vanlig på en avtalt plass i det området vi skal selge. Først tar vi en runde på hvordan alle har det. Vi fordeler områdene vi skal gå på, og sørger for at alle har det de trenger. Til slutt tar vi en rask pitch-oppvarming før vi starter å jobbe.

Vi har en grunn-pitch som hver medarbeider tilpasser for hver gang en dør som bankes på åpnes. Dere som får besøk av oss, vil møte en unik medarbeider som har en unik livserfaring.

Når vi er ute å selger møter vi på mange forskjellige mennesker. Å banke på døra til folk er ikke like vanlig som før, men blir godt tatt imot av de fleste. Vi jobber fra 17:45 til 21:15, som er den tiden som folk vanligvis er ferdig på jobb. Noen gir et klart svar ganske raskt, noen er på vei til å lage middag, og andre er veldig nysgjerrige og vil vite alt. Ved beste evne tilpasser vi oss etter det kundene sier til oss, det er viktig for oss å imøtekomme våre kunder på best mulig måte.
I dag var det meldt store mengder regn og det fikk vi merke like før jobb. Da valgte vi å holde oss inne å skrive et innlegg til bloggen om hvordan det er å være dørselger i medarbeiderne. Normalt sett møter vi de forholdene som været byr på med godt mot og gleden av å presentere dette gode tilbudet. Vi er en positiv gjeng som alltid støtter og bygger hverandre opp, det er viktig for oss å være på vårt beste når vi skal banke på døra di.
Vi er så glade for at vi kan få dele denne tjenesten med nye kunder, som er bra for miljøet, bra for oss, men aller viktigst bra for våre kunder! Det har vi alltid med oss. Våre kunder støtter i dag 15 tidligere rusavhengige og får en nyttig tjeneste for seg og sin familie.

Nå ser vi frem til neste arbeidskveld, hvor vi håper på å møte nettopp deg!

Forfattere : Christoffer, Rikhard og Thomas

Vil du også få enklere kildesortering, bidra til miljøet og støtte rusfrie arbeidsplasser?

Relatert

Med fortiden litt på utsiden.

«Hei! Jeg heter Line og kommer fra Medarbeiderne. Vi er en bedrift som kun ansetter tidligere rusavhengige…» Slik starter ofte en pitch når våre selgere

LES MER