Rusfri renhold

Renvasking

Renvasking hjelper private og eiendomsmeglere med utvask og flyttevask ved flytting, utleie eller visning av bolig og kontor. Vi tilbyr også fast kontorvask hos flere bedrifter i Oslo.

Vi ønsker at du skal være 100% fornøyd med vårt arbeid. Derfor tilbyr vi en fornøydgaranti. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt tilfreds, vil vi gjøre det rette uten ekstra kostnad. Din glede og tilfredshet er vår prioritet.

Fra 495,- kr/time pr medarbeider (eks mva).

Kontakt oss!Dette vasker vi

Les hva våre kunder sier!

Hus og hjem

Utvask og flyttevask

Frigjør tiden din og flytt med letthet!
Midt i kaoset av flyttekartonger og planlegging, er renhold ofte det siste du har tid eller energi til å ta deg av. Fortvil ikke! 
Medarbeiderne er her for å gjøre flytteprosessen enklere for deg.

Vi vet at tidspress og stress er vanlige utfordringer når det kommer til renhold under flytting. Derfor tilbyr vi deg vår pålitelige renholdstjeneste, slik at du kan fokusere på andre viktige oppgaver knyttet til flyttingen. Vi tar oss av grundig og effektiv utvask, slik at du kan ha ro i sjelen og vite at renholdet blir håndtert på en profesjonell måte.

Vårt erfarne team av renholdere er dedikert til å gi deg enestående service og sikre at hver krok av ditt tidligere hjem blir skinnende rent. Vi tar hånd om alt fra støvsuging og vask av gulv til grundig rengjøring av kjøkken og bad.

Frigjør deg fra renholdsoppgaver og la Medarbeiderne ta seg av utvasken og flyttevasken. 

Kontakt oss i dag for å sikre en enklere og mer bekymringsfri flytteopplevelse. 

Kontakt oss!

Kontor og næring

Kontorvask

Skap et rent og trivelig arbeidsmiljø - Medarbeiderne er svaret!
I en travel bedriftshverdag er det avgjørende å opprettholde et rent og hygienisk arbeidsmiljø. Det påvirker ikke bare produktiviteten, men også trivselen til de ansatte. Medarbeiderne er her for å møte dine behov og sikre et friskt og innbydende kontorlokale.

Vi tilbyr jevnlig og grundig renhold av kontorlokaler, inkludert fellesområder, toaletter, kjøkken og arbeidsstasjoner. Vårt erfarne team av renholdere sørger for at alle områder blir nøye rengjort og opprettholder høye standarder for hygiene. Vi tar oss av støvfjerning, desinfisering og alt annet som er nødvendig for å skape et rent og trygt miljø.

Skap et rent og trivelig arbeidsmiljø for dine ansatte. Kontakt oss for å sikre jevnlig og grundig renhold av dine kontorlokaler. Sammen skaper vi et miljø som fremmer produktivitet, trivsel og inkludering.

Kontakt oss!

Kontakt oss for renvask!

Medarbeiderne er også stolte av å være en del av et inkluderende arbeidsliv. Vi gir jobbmuligheter til mennesker med rusbakgrunn som ønsker å bidra og være en del av arbeidsstyrken. Ved å velge Medarbeiderne, støtter du en positiv samfunnsendring og bidrar til et mer inkluderende samfunn.

Fyll ut og send skjemaet, så tar vi kontakt med et tilbud!