Effektiv avfallshåndtering for borettslag og sameier

Som et borettslag eller sameie står du kanskje overfor utfordringer knyttet til avfallshåndtering.

Som et borettslag eller sameie står du kanskje overfor utfordringer knyttet til avfallshåndtering. Enten det er behov for å bære tunge gjenstander fra boder, fjerne avfall etter dugnader eller håndtere avfall fra fellesområder, er det viktig å kildesortere og kaste alt av avfall på riktig sted.

 

Hvordan vi hjelper med avfallskjøring og sjauing

Enten det er en planlagt vårrydding eller som en del av ukentlig/månedlig avfallshåndtering, tar vi oss av avfallskjøring og sjauing for dere. Vi forstår at behovene kan variere fra borettslag til borettslag, eller sameie til sameie. Derfor tilpasser vi våre tjenester etter deres spesifikke behov og timeplan.

Borettslag og sameier trenger ofte hjelp med å bli kvitt:

  • Blandet avfall etter oppussing og renovering
  • Gamle møbler og inventar
  • Hvitevarer, brunevarer, datamaskiner og annen elektronikk
  • Metall, papp og hardplast
  • Avfallskjøring etter dugnader

Vi er her for å gjøre avfallshåndteringen enklere og mer effektiv for ditt borettslag eller sameie ved å hjelpe med:
Bæring av tunge gjenstander
Fra møbler til hvitevarer og elektronikk, bærer vi alt som beboerne trenger å kvitte seg med. Vi har både utstyret og ekspertisen som trengs for å håndtere alle typer avfall på en trygg og effektiv måte.

Avfallskjøring etter dugnader/rydding
Etter en vellykket dugnad eller vårrydding, fjerner vi avfallet slik at dere kan nyte et rent og ryddig miljø. Vi tar ansvar for å levere avfallet til de riktige mottakene og sørger for at det blir håndtert og resirkulert på en forsvarlig måte.

Husk at kommunen kan bøtelegge borettslaget hvis avfall kastes feil. Gebyret vil da dekke kommunens kostnader for å rette opp feilene. Etter å ha lest NRKs sak med miljø- og samferdselsbyråd Marit Vea (V), som er ansvarlig for avfallshåndteringen i hovedstaden, tror vi at bøtene kommer til å bli enda større i årene som kommer.

Hvert år tar vi oss av mer enn 1000 avfall- og flytteoppdrag. Vi gir tidligere rusavhengige muligheten til å utvikle ferdigheter innen avfallshåndtering og andre områder. På denne måten er de klare til å ta seg av bæring og avfallskjøring fra boder og andre områder borettslaget eller sameie trenger hjelp med.

Støtt en inkluderende arbeidsplass

Ved å velge Medarbeiderne som din samarbeidspartner for avfallshåndtering, bidrar du til å støtte en inkluderende arbeidsstyrke. Vi ansetter personer som tidligere har slitt med rusavhengighet eller andre problemer, slik at de får en meningsfull jobb og en ny sjanse til å bli integrert i samfunnet.

I tillegg sparer du samfunnet for betydelige kostnader ved å bidra til å få mennesker i jobb i stedet for at de er avhengig av sosiale støtteordninger som NAV. For dem er ikke dette bare en inntektskilde, men også en følelse av verdighet og formål, som er avgjørende for rehabilitering og reintegrering i samfunnet.

Ved å velge Medarbeiderne for din avfallshåndtering, bidrar du til å gjøre en positiv forskjell i menneskers liv, samtidig som du tar hånd om borettslagets/sameiets avfall.

Sammen hjelper vi tidligere narkomane med å holde seg rusfrie ved å ha en jobb å gå til hver dag, fast og stabil lønn og et inkluderende arbeidsmiljø.

Hva koster det å få hjelp med avfallskjøring og sjauing?

Når det gjelder pris for avfallshåndtering og sjauing, er vi opptatt av åpenhet og ærlighet i alt vi gjør. Våre priser er konkurransedyktige og inkluderer alt fra bæring og avfallskjøring til miljøgebyrer og kilometergodtgjørelse. Her er en oversikt:

  • Timepris: Fra 1720,- kr/time inkludert mva. Dette inkluderer én bil, to mannskap og alt nødvendig utstyr for avfallshåndtering.
  • Kilometergodtgjørelse: En tilleggsavgift på 6 kr/km vil bli lagt til for å dekke transportkostnader.
  • Avgift til avfallsdeponi: En ytterligere avgift på 4 kr/kg vil påløpe for avfall som må deponeres. Dette inkluderer avgifter som pålegges av avfallsanlegg for avfallshåndtering.
  • Ekstra bil og mannskap: Ved behov for ekstra kapasitet, for eksempel ved store oppdrag eller kortere tidsrammer, kan ekstra bil og mannskap legges til mot et tillegg.

Vennligst merk: det er noen typer farlig avfall vi ikke kan håndtere, inkludert maling, brannslukningsapparat, spraybokser, bilbatterier og lignende. Dette skyldes strenge forskrifter og sikkerhetskrav rundt håndtering av slikt avfall. Se forskrift om gjenvinning og behandling av avfall (avfallsforskriften).

Trenger ditt borettslag eller sameie hjelp med avfallshåndtering?

Vår ekspertise innen avfallshåndtering kombinert med vårt engasjement for inkludering gjør oss til den ideelle partneren for avfallshåndtering. Vi sørger for at avfallet blir håndtert på en profesjonell og bærekraftig måte, og at deres borettslag eller sameie opprettholder et rent og ryddig miljø.
Kontakt oss for å avtale en konsultasjon og se hvordan vi kan hjelpe ditt borettslag eller sameie.
Kontakt oss for et tilbud!

Velg Medarbeiderne for et renere borettslag, samtidig som du gir mennesker en ny sjanse i livet.

Del artikkelen