15 år på arbeidsuke i Medarbeiderne

Jeg heter Bjørn Gunnar og er nettopp konfirmert

Jeg heter Bjørn Gunnar og er nettopp konfirmert. Nå er jeg på arbeidsuke i Medarbeiderne. Jeg har fått i oppgave å være litt intern journalist og svare på følgende spørsmål:

 

1. Hvorfor ville du på arbeidsuke i Medarbeiderne? Jeg ville arbeide i Medarbeiderne fordi jeg syntes det hørtes spennende ut å jobbe med tidligere rusavhengige og jobbe utenfor hjemmebyen Elverum.

 

2. Hvordan er det å jobbe med tidligere rusavhengige? Jeg synes det er kult og morsomt, fordi alle her i Medarbeiderne er litt tullete, morsomme og kule på sin egen unike måte.

 

3. Er det noe du er overraska over? Ja, jeg er litt overraska over hvor godt alle medarbeiderne jobber sammen. Jeg trodde at det var litt krangling mellom medarbeiderne

 

4. Spør en valgfri medarbeider – Hva er viktig for å holde seg rusfri? Jeg spurte Yvonne. Hun sa “Jeg har en jobb og ansvar som sjåfør. Jeg må være rusfri for å være sjåfør og rusfri for å jobbe i det hele tatt. Pluss at jeg trives veldig godt i arbeid med kollegene mine og ikke i det minste, sjefen. Også det å få tillit av alle. Jeg har aldri fått tillitt på den måten før.”

 

5. Hva kommer du til å huske best fra denne uka? Jeg kommer til å huske best hvordan jeg ble godtatt og hvordan alle hilste på meg og snakket og hvor hyggelige alle var.

 

6. Hva er det morsomste du har fått i oppgave å gjøre? Den morsomste oppgaven jeg har fått er nok å ta bilde av det medarbeiderne jeg jobbet sammen med gjorde.

Del artikkelen