Med fortiden litt på utsiden…

Snart er sommeren over og våre selgere planlegger nå høsten. De gjør seg klare for igjen å gå dør til dør for å ikke bare selge våre tjenester, men også som levende eksempler på rusfritt arbeid. Alle selgere hos oss har sin egen fortid med rus og jobber da med fortiden litt på utsiden.

Ettervern

Vi andre heier ikke bare på selgerne fordi de er våre kolleger, men også fordi jo mer de står på, jo mer jobb er det til oss. Ikke minst kan de føre til at vi kan ansatte flere tidligere rus avhengige, og det er folk vi heier på minst like mye. Det skrives, snakkes og skrikes høyt om behovet for ettervern for de som har slutta med rus. Ettervern er i korte trekk alt det som skal bidra til å holde en person rusfri. Det er liten tvil om at arbeid er utrolig viktig som ettervern, men for mange er det også det å kunne være med likesinnede. Hos Medarbeiderne får man begge deler, som er ganske rått for en som skal få en ny hverdag. Ikke bare betyr det sånn intern humor bare tidligere rus avhengige tør le høyt av, men også et fellesskap som er ganske unikt. Har jeg er dårlig dag er det nok ingen andre som kan snu den på samme måte som de andre her på jobben kan. Det er lettere å være seg selv helt enkelt. Da jeg søkte på stilling her kunne jeg velge mellom å sende inn CV eller noe kult jeg hadde laga. Jeg lagde en tegning om det å ha hull på CVen jeg, fikk komme på intervju og fikk jobben. CVen min har de enda ikke sett. Hos Medarbeiderne handler det ikke om hva du har gjort før men hva du vil gjøre nå.

Håp levert på døra

Selge våre tjenester dør til dør betyr ofte at man må langt ut av komfortsonen sin. Tenk deg litt selv å selge et produkt som er basert på sånt du kanskje skammet deg over før?  Dørsalg er ikke for alle, men det er ikke det å bli rusfri heller kan vi skrive under på. Man trenger litt baller og jæ#{30ecd02efd08ef0a6e2de7ea9d43bf89789056fd197cbd044b8a46ae58d3d2df}&ig stå på vilje til begge deler, men gevinsten er så stor! Vi opplever ofte at personen bak døra vi banker på ofte har følt rus avhengighet tett på kroppen selv, og betroelsene vi får setter vi så pris på. Mange er hjelpeløse som pårørende til noen som sliter med rus, man vil så gjerne hjelpe. Så kanskje det da hjelper litt å få en smørblid selger på besøk som kan gi håp om at jo, alle KAN bli rusfrie! Det er derfor jobben som selger er så utrolig viktig og grunnen til at våre ansatte legger hele sin sjel i dette.

Ny start

Vi vokser og blir større , men vi trenger nå flere selgere. Kanskje du kjenner noen som vil prøve seg? Eller kanskje du sitter nå i rus behandling og snart skal ut i din nye hverdag og trenger både jobb og fellesskap? Hos oss får du opplæring av de andre flinke selgerne våre som tar godt vare på de nye. De har vært der du er og sånt skaper fellesskap fra dag en. Vi driter i om du har salgs erfaring, men du hadde livserfaring ikke sant? Og du er klar for en ny start? Ikke nøl med å ta kontakt!

Gå inn på www.medarbeiderne.no/jobb. Og del gjerne da det kan være noen der ute som ikke vet at vi finnes!

 

Nina Ellioth Kvamsdahl

 

 

 

Del artikkelen