Henting Hjemme

Over 3000 husstander i Oslo, Bærum og Lillestrøm har bidratt til rusfrie og inkluderende arbeidsplasser ved å la Medarbeiderne hente pant, glass- og metallemballasje, småelektronikk, batterier, lyspærer, lysrør, Nespresso-kapsler og tekstiler én gang i måneden.

Bidra du også ved å abonnere på Henting Hjemme!

Slik fungerer det:

1. Vi sender SMS.

“Hei! Husk at vi henter avfall i morra.”

2. Du setter ut avfallet.

På trappa eller et annet sted vi avtaler.

3. Vi henter avfallet.

Alt avfallet hentes neste dag. (Én gang i måneden)

Sorteringsboks?

En sorteringsboks er for deg som trenger et sted å legge kildesorteringen.

Slik kan Medarbeiderne hente avfallet ditt når du har dratt på ferie eller lignende.

Vi leverer sorteringsboksen ved første henting.

Bredde: 124 cm

Høyde: 60 cm

Dybde: 55 cm

Skap rusfrie arbeidsplasser!

Få avfallet ditt hentet og gi tidligere rusavhengige et fellesskap, tydelige rammer og en plass der de tar ansvar for seg selv og andre fra

249 kr/mnd!

 (Ingen bindingstid)

Ofte stilte spørsmål:

Vi kommer en gang i måneden.

Du får tildelt en fast dato, så fort vi har lagt deg inn på en rute. Vi sender alltid tekstmelding dagen før vi kommer og du kan se på Minside hvilken dag vi henter.

Nei!

Du må ikke være hjemme for at vi skal hente.

Hvis du setter ut avfallet før du reiser vekk eller velger et abonnement som er inkludert sorteringsboks, så er det null problem for oss å hente.

Ønsker du sorteringsboks? 

Abonnement inkludert boks koster 15,- ekstra i måneden. Vi leverer og plasserer boksen akkurat der du ønsker å få den plassert.

Boksen er 124 cm bred.

Du kjøpte en til odel og eie  kan du endre dette på Minside eller sende oss en e-post merket “Sorteringsboks” til hei@medarbeiderne.no.

Med bankkort.

Du kan velge om du ønsker å bli trukket én gang pr måned eller én gang i året når du velger abonnementet. Betalingen blir gjort på en trygg og sikker måte direkte med betalingsløsningen Stripe. Kortinformasjonen er kryptert, og blir aldri lagret hos oss. Vi mottar kun en bekreftelse på at betalingen har er fullfør. Du får beskjed om når du evt må endre betalingskort på Minside.

 

Vi setter opp en efaktura for 6 måneder som du betaler i nettbank eller Vipps, når du ikke har oppgitt et betalingkort innen 15 dager etter bestilling eller avvist kort. Da påløper det en fakturagebyr på 49.- kr pr faktura.

Ingen bindingstid.

Du stanser abonnementet når du vil på Minside eller ved å sende oss en e-post merket “Henting Hjemme Oppsigelse” til hei@medarbeiderne.

Dette henter vi:

Sorterer avfallet før vi henter. Det sparer oss mye tid, slik at vi rekker å hente hos naboen din.

Dette henter vi ikke: Papp, papir, plast, porselen, steintøy, ildfaste former, krystallglass, speil, drikkeglass, stekepanner og pyntegjenstander, badekar, verktøy, hvitevarer, brannslukningsapparat, hageprodukter, TVer, stasjonære datamaskiner, bilbatterier og farlig avfall; herunder kjemikalier, spraybokser, maling, beis, lakk, lim, olje og whitesprit.

Det gjenvinnes

Avfall vi tar imot i Oslo håndteres av Franzefoss Gjennvinning AS.
Avfall samlet inn i Lørenskog håndteres av ROAF.

Glassemballasje
Sendes til sortering og deretter videre til materialgjenvinning og brukes blant annet i isolasjon (Glava) (100{30ecd02efd08ef0a6e2de7ea9d43bf89789056fd197cbd044b8a46ae58d3d2df}).

Metallemballasje
Sendes til smelteverk og stålverk som gjenvinner materialet (100{30ecd02efd08ef0a6e2de7ea9d43bf89789056fd197cbd044b8a46ae58d3d2df}) til for eksempel motordeler, spiker og armeringsjern.

El-avfall hentes av Elretur.

Tekstiler leveres hos Fretex.

Lyspærer og lysrør gjenvinnes av Franzefoss.

Batterier hentes av Revac på oppdrag fra Norsirk.

Nespressokapsler leveres tilbake til Nespresso via Norsk Gjenvinning i samarbeid. Kaffen skilles ut og aluminium gjenvinnes.

 

Vi har en løsning for sameier og borettslag!

Vi henter for kr 249,- pr. adresse og 45,- pr. kjøkken/bohenhet. Dette forutsetter et felles hentepunkt og felles fakturakontakt.

Eksempler:

  • Et borettslag med 100 husstander og to hentepunkt betaler kr 46,- pr. enhet pr. mnd.
  • Et sameie med 10 kjøkken betaler kr 64,- pr. enhet pr. mnd.
  • Fire naboer som har felles hentepunkt og faktura betaler 94,- hver pr. mnd.

Ved første henting kan vi sette ut avfallsdunker som er store nok til det dere har samlet opp i løpet av den første måneden. De koster fra kr 750 ink. mva. for 120 liter og leveres ved første henting (bilde til venstre). Større dunker kan selvfølgelig bestilles.

Ta kontakt på tlf. 401 46 307 eller skriv til hei@medarbeiderne.no for et pristilbud!

Bare si ifra

Det enkleste er å avslutte abonnemenet på Minside, eller du kan også ringe oss på 401 46 307.

E-post kan sendes til hei@medarbeiderne.no.

Alle abonnement løper til du stanser abonnementet og du bør gjøre det før fakturaen forfaller.

Avtaleforholdet reguleres av angrefristloven og forbrukerkjøpsloven.

Se alle vilkår for tjenesten her.

Vi skaper en trygg, ordinær arbeidsplass

Vi gir Medarbeiderne våre en trygg, ordinær arbeidsplass med vanlige arbeidsavtaler. Alle medarbeidere får lønn fra dag én.

Det betyr at ingen er på avklaring, arbeidstrening, utprøving eller arbeidspraksis. Vi tror det for mange er enklere, bedre og riktigere bare å få jobb. Lønna betales av kundene, ikke av NAV.

Vi har en del sosiale aktiviteter og liker å tro at vi tar godt vare på medarbeiderne våre. Vi bygger selskapet sammen og har en felles visjon om å vise hele verden hvordan tidligere rusavhengige kan bli ressurssterke arbeidstakere hvis de får felleskap, ansvar og rammer.

Les mer om jobb i Medarbeiderne.