Blir det mer kake på kontoret nå?

Gisle Dahl er en 51 år gammel trebarnsfar og konditor bosatt på Bislet.
Nå skal han løfte «Lei en medarbeider» til nye høyder!

Gisle bor på Bislett og er trebarnsfar med bikkje og motorsykkel. Nå har han tatt fast arbeid i Medarbeiderne for å bli med på å løfte tjenesten Lei en Medarbeider til nye høyder.

Han er utdannet konditor og han har drevet egen delikatesse-butikk. De siste 15 årene har han jobbet som daglig leders høyre hånd med tittelen salgs og markedssjef med ansvar for distribusjonen hos Baker Brun i Oslo.

«Jeg har lyst på nye utfordringer og finner det viktig og riktig at Medarbeiderne har fokus på å få tidligere rusavhengige i arbeid.»

Baker Brun er et middels stort bakeri og Gisle har tatt del i samtlige oppgaver i den daglige driften – fra å kjøre brødbil til og lande avtaler med kunder. Dette er en jobb preget av høyt tempo med daglig leveranse til blant annet flere av byens restauranter og personalrestaursanter.

«Jeg ser på jobben som driftsleder i Lei En Medarbeider som en fin mulighet til å få være med å gjøre en jobb litt utenom de vanlige!»

«Vi er utrolig heldige som fant Gisle. Han er valgt blant veldig mange søkere på stillingen som driftsleder og jeg håper han blir fornøyd med hverdagen hos oss!»

– Chris Klemmetvold

Hva skal barnet hete?

I tjenesten som vi i dag kaller «Lei en medarbeider» tilbyr vi flytting og avfallskjøring, men klipper også hegg, river en og annen vegg, steker vafler og mye annet.

Det begynte med at vi hadde medarbeidere som trengte mer arbeid og kunder som hadde uløste oppgaver. Vi slo to fluer i en smekk og lanserte tjenesten Lei en medarbeider.

Men bør den egentlig hete Flytterne? Skriv i kommentarfeltet hva du mener!

Relatert

Med fortiden litt på utsiden.

«Hei! Jeg heter Line og kommer fra Medarbeiderne. Vi er en bedrift som kun ansetter tidligere rusavhengige…» Slik starter ofte en pitch når våre selgere

LES MER