VI SØKER RUSFRIE SNEKKERE

Vår møbler avdeling vokser, og vi trenger nå to til på dette teamet! Medarbeiderne søker deg som er rusfri, glad, litt sånn handy og ganske ansvarsfull. Du har både førerkort og forståelse for logistikk og kundeservice! Veldig kult om du har litt erfaring fra møbelmekking, men viktigste av alt er at du vil lære. Men du må ha lappen, snakke norsk og ha rusbakgrunn. Hos oss er vi ikke så opptatt av en lang og perfekt CV. Hvem du er som person og din motivasjon for å jobbe hos oss er det viktigste.

Om Medarbeiderne

Medarbeiderne ble startet i 2011 med en naiv idé om at folk kunne jobbe seg helt rusfri. Den naive idéen ble til en bedrift. Her ansetter kun folk som har slitt med rus, har klart å slutte, lever et vanlig liv og betaler skatt. 

Vi har bevist at det å gi en sjanse til noen som sliter med å få adgang til arbeidsmarkedet, kan lønne seg. 

I dag leverer vi de fire tjeneste Henting, Flytt&Sjau, Renvasking og Møbler til private hjem og bedrifter i Oslo og omegn. 

Ambisjonen har alltid vært å ikke være avhengig av tilskudd og gaver, og heller tjene pengene våre selv. Medarbeiderne betaler helt vanlig lønn fra første dag ,og vi tror at noe av det viktigste med å ha jobb er å føle seg nyttig. 

Hos Medarbeiderne har metoden alltid vært å gi tillit og stort ansvar til mennesker som andre ikke tør å ansette. Vi tror det ikke er noen motsetning mellom det å bry seg og det å stille krav. 

Søk på jobben i dag!

Del jobben: