Møbler med mening!

Vi har startet å selge fantastiske fine møbler av flott treverk!

Kristin møtte vår første snekkermedarbeider i en hus-og-hytte-butikk på Flå fant raskt tonen, spesielt da det viste seg at snekker`n lagde møbler og sjefen trengte noe lekkert å sitte på i hagen på hytta.


Vår første snekkermedarbeider heter Lennart. Lennart er 33 år, fra Bergen og bor på Flå med to søte hunder og bakgrunn fra uteliv, butikk og drevet egen veikro. Lennart har også vært ute en vinternatt før. Noe som betyr at han passer rett inn som medarbeider. Det er det vi kaller inkluderende arbeidsliv!


Lennart startet i Medarbeiderne 1. januar og vi kommer til å dele masse fremover av de fine møblene han lager – det meste innenfor treverk som er til salgs. Her snakker vi herlige spisebord, flotte pulter, lekre brett og bedårende hundesenger, bare for å nevne noe av det han og møbel-teamet lager.

Tidligere har Lennart brukt en lokal leverandør av treverket, men skal nå bruke en leverandør i Asker. Og ikke bare Asker, men Skaugum! Det betyr med andre ord at du kan kjøpe møbler av treverk fra hagen til selveste kronprinsparet Mette Marit og Haakon!

Vi synes det er utrolig gøy å ha noe helt nytt å tilby i 2022 – så følg med på våre sosiale medier der vi kommer til å dele masse om det vi enkelt og greit har valgt å kalle MØBLER -møbler med mening!

Interessert i møbler med mening?

Hvis du ikke finner det du liker eller passer for deg i galleriet over, kan vi lage i andre mål for eksempel 200×100 cm.

Møblene behandles med interiørlakk eller en økologisk hardvoks som er vannavstøtende, for å tåle utebruk.
Materialer vi bruker er blant annet eik, bøk, furu og ask. (Pris varierer etter tresort)
Beina kan leveres som trebein eller i stål (svart eller ubehandlet). Behandlet vil gi det en mer rustikk stil.

Minimum 2 ukes leveringstid.

Kan hentes i Oslo eller leveres til ønsket adresse. Da legges det til pris på frakt.

3-års garanti med mulighet for egen behandlingsavtale av møblet, hvor vi kommer til avtalt tid og etterbehandler møbelet.

Vi lager og har laget café- og restaurantmøbler, ute- og hagemøbler, salongbord, hyttemøbler, soveromsmøbler og mer.

Gode referanser.

Nysgjerrig på mer og hva vi kan lage for deg? Klikk og meld din interesse her:

Relatert

Lenger leve tekstilene dine!

Gjør reparasjon til rutine! Vi i Medarbeiderne har skapt business av å samle inn tekstiler fra husstander i hele Oslo området, men vi er også

LES MER

JUL ER KUL, MEN GI OSS 2023!

Nå har det vært julestemning her rimelig lenge så vi skal ikke legge skjul på at vi begynner bli veldig klare for 2023. Medarbeiderne skal

LES MER

VÅR FØRSTE MEDARBEIDER 

I år feirer vi i Medarbeiderne 10 år. 10 år med rusfritt arbeid. I 10 år har vi bidratt til et mer inkluderende arbeidsliv og

LES MER