Møbler med mening!

Da kan vi endelig avsløre at vi skal begynne å selge fantastiske fine møbler av flott treverk! Kristin møtte vår første snekkermedarbeider i en hus-og-hytte-butikk på Flå fant raskt tonen, spesielt da det viste seg at snekker`n lagde møbler og sjefen trengte noe lekkert å sitte på i hagen på hytta.


Vår første snekkermedarbeider heter Lennart. Lennart er 33 år, fra Bergen og bor på Flå med to søte hunder og bakgrunn fra uteliv, butikk og drevet egen veikro. Lennart har også vært ute en vinternatt før. Noe som betyr at han passer rett inn som medarbeider. Det er det vi kaller inkluderende arbeidsliv!


Lennart starter i Medarbeiderne 1. januar og vi kommer til å dele masse fremover av de fine møblene han lager – det meste innenfor treverk som kommer til salgs. Her snakker vi herlige spisebord, flotte pulter, lekre brett og bedårende hundesenger, bare for å nevne noe av det han lager.

Tidligere har Lennart brukt en lokal leverandør av treverket, men skal nå bruke en leverandør i Asker. Og ikke bare Asker, men Skaugum! Det betyr med andre ord at du kan kjøpe møbler av treverk fra hagen til selveste kronprinsparet Mette Marit og Haakon!

Vi synes det er utrolig gøy å ha noe helt nytt å tilby i 2022 – så følg med på våre sosiale medier der vi kommer til å dele masse om det vi enkelt og greit har valgt å kalle MØBLER -møbler med mening!

Interessert i rusfrie møbler med mening?

Klikk og meld din interesse her:

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Relatert

Vår nye leder!

SOM vi alle har vært spente på hvem som skulle bli vår nye sjef! Det er med stor glede vi kan fortelle alle det er

LES MER