Ledig stilling for deg uten rusbakgrunn!

Medarbeiderne søker ekstrahjelp med “rusbakgrunn”

Pga stor pågang trenger vi raskt en ekstrahjelp, helst i dag. Vi er derfor villige til å strekke oss litt her. Du kan søke uten rusbakgrunn, MEN du må kunne late som du har det for å smelte inn i miljøet her hos oss. Jo mer troverdig, jo mer kvalifisert er du!

Det vi da krever av deg uten rusbakgrunn:

  • Du ler høyt når vi sier at “vi henter stoffet ditt”. Du skjønner at det er tekstiler, men du fniser for alle skal tro du har brukt stoff.
  • Du må kunne alle de 12 trinn fra rusbehandling (du kommer til å bli testet)
  • Mora di omtaler du titt og ofte som “pårørende”.
  • Når du stolt sier du har 2 års rusfritid fks (tid velger du selv) må du oppføre deg behersket og rolig når alle gratulerer deg og du nok får kake på kontoret.
  • Du må være LIVREDD for nåler (selv om du sikkert har masse tatoveringer)
  • Du burde si du har vært i rusbehandling i utlandet slik at dette ikke avslører deg (kanskje du kan si Betty Ford klinikken i USA eller noe? Bare et forslag altså)
  • Du må late som du skvetter litt når vi møter politiet….men så smiler du til de andre og sier høyt så alle hører ” ja, nå er det andre tider dere!”
  • Møter du en kollega ute en vinternatt så ser du ironien i det…..la gjerne den andre påpeke det først. Så bare nikker du!

Vi kan tilby deg et unikt felleskap med “likesinnede”. Klarer du late som du har samme bakgrunn som de andre kommer du nok til slutt til å tro på det selv og da er du i mål!

Frist for å søke: 1 april 2021

Ps. Send gjerne med et bilde der du ser tøff, men snill ut. Ha et blikk som sier ” jeg har livserfaring, men er også ydmyk”. Du smiler kanskje, men da med sånn stolthet liksom. Frisyren føler vi er så individuelt så den velger du selv….men gjerne litt rocka….men ikke for mye på en måte.

Send søknad til hei@medarbeiderne.no

 

 

 

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Relatert

Ensomhet & kjærlighet

Februar er her og med det vinter og kulde, men også lysere dager og fine turmuligheter for de som er interessert i det, i hele

LES MER