Vi søker deg som er RÅ på renhold, har førerkort klasse B og har et sosialt engasjement!

Søknadsfrist 12. september.

Vår renholdsavdeling vokser og vi ser nå etter en oppdragsansvarlig til vårt Renvask-team. Arbeidet vil hovedsakelig bestå av forskjellige renholdsoppdrag fra flytte- og utvask til kontor- og næringsvask.

Vi trenger en ansvarlig renholder som også ønsker å bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Du har vasket før i arbeidslivet og har erfaring med å arbeide selvstendig på oppdrag. Og du digger tanken på å være med på å gjøre terskelen inn i arbeidslivet litt lavere for tidligere rusavhengige!

Om Medarbeiderne

Medarbeiderne ble startet i 2011 med en naiv idé om at folk kunne jobbe seg helt rusfri. Den naive idéen ble til en bedrift hvor vi ansetter folk som har slitt med rus, har klart å slutte, lever et vanlig liv og betaler skatt.

Vi har bevist at det å gi en sjanse til noen som sliter med å få adgang til arbeidsmarkedet, kan lønne seg.

I dag leverer vi tjenestene HentingFlytt&Sjau og Renvasking til private hjem og bedrifter i Oslo og omegn.

Ambisjonen har alltid vært å ikke være avhengig av tilskudd og gaver, og heller tjene pengene våre selv. Medarbeiderne betaler helt vanlig lønn fra første dag og vi tror at noe av det viktigste med å ha jobb er å føle seg nyttig.

Vi ser etter deg som:

 • har lyst på jobb, og lyst til å gjøre en god jobb!
 • elsker å gjøre rent og har kompetanse og erfaring innen renhold.
 • er strukturert, god på å kommunisere og tar ansvar.

Du må

 • ha førerkort klasse B
 • ha erfaring fra renhold
 • arbeide selvstendig og ta ansvar
 • Like og evne å lære opp og veilede andre
 • minimum snakker godt engelsk – helst norsk.

Som renvasker hos Medarbeiderne får du:

 • en trygg og inkluderende arbeidsplass.
 • gode utviklingsmuligheter.
 • tarifflønn

Dette er i første omgang en deltidsstilling med stor sannsynlighet for større stillingsprosent for rett person. Arbeidstiden er i hovedsak på dagtid på hverdager, men noe kveldsjobb, samt enkelte helgeoppdrag må påregnes.

Vi er en trygg, flott og litt travel arbeidsplass der du får jobbe med gode medarbeidere og vokse i jobben. Virksomheten vår ansetter i utgangspunktet bare personer som tidligere har hatt utfordringer med rus, men for denne stillingen ønsker vi oss også søknader fra personer som ikke har rusbakgrunn.

Du vil få en rolle som innebærer ansvar for oppdrag, samt opplæring og veiledning av andre.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte:

Gosia Liss-Carlberg, avdelingsleder Renvasking, epost: malgorzata.carlberg@medarbeiderne.no, tlf 96721566, eller Eileen Bjørnholt, HR-konsulent, e-post: eileen@medarbeiderne.no, tlf: 401 46 307

Her er Monica -én tidligere renvasker som har gått til ny jobb:

Del jobben: