LEDIG STILLING SOM AMBASSADØR (SELGER)

Selger. Søknadsfrist fortløpende.

Å være ambassadør er veldig sosialt og du trenger ikke å ha jobbet i Medarbeiderne fra før. Dette er hobby, arbeid, glede og fint liv -alt på én gang for deg som er glad i å prate med mennesker.

Din viktigste jobb som ambassadør hos Medarbeiderne er å bidra til at vi kan levere flere tjenester til enda flere mennesker i Oslo og omegn. Slik kan vi ansette flere folk som deg med rusbakgrunn.

Som ambassadør i Medarbeiderne blir du målt på antall salg. Du vil bli en del av ambassadørteamet som går dør til dør minst to kvelder i uka fra og med mandag til og med torsdag i Oslo, Bærum og Lillestrøm, for å selge vårt Henting-abonnement.

Om Medarbeiderne

Medarbeiderne ble startet i 2011 med en naiv idé om at folk kunne jobbe seg rusfri. Den naive idéen ble til en bedrift hvor vi ansetter folk som har slitt med rus og har klart å slutte.

Vi har bevist at det å gi en sjanse til noen som sliter med å få adgang til arbeidsmarkedet, kan lønne seg.

I dag leverer vi tjenestene HentingFlytt&Sjau og Renvasking til private hjem og bedrifter i Oslo og omegn.

Ambisjonen har alltid vært å ikke være avhengig av tilskudd og gaver, og heller tjene pengene våre selv. Medarbeiderne betaler helt vanlig lønn fra første dag og vi tror at noe av det viktigste med å ha jobb er å føle seg nyttig.

Hos Medarbeiderne har metoden alltid vært å gi tillit og stort ansvar til mennesker som andre ikke tør å ansette. Vi tror det ikke er noen motsetning mellom det å bry seg og det å stille krav.

Vi ønsker oss deg som:

  • har lyst på jobb!
  • liker å prate med mennesker.
  • er gjerne litt sta.
  • har strevd med rus og har lagt rusen bak deg.

Som ambassadør får du:

  • vise at folk som har sluttet med rus kan jobbe!
  • en sosial og inkluderende arbeidsplass.
  • grunnlønn + provisjon pr salg.
  • en bonusordning.

Her er Thomas -én av våre erfarne selgere:

Interesse for tjenestene vi selger er en fordel, men absolutt ikke et krav. Vi har et opplæringsprogram og snille medambassadører som gir deg kunnskapen og kompetansen du trenger for å bli en god ambassadør for Medarbeiderne.

Søk og bli med på laget!

Del jobben: