Vår nye leder!

SOM vi alle har vært spente på hvem som skulle bli vår nye sjef! Det er med stor glede vi kan fortelle alle det er Kristin Dahle! Men hvem er så Kristin? Et lite intervju måtte gjøres via telefon i disse korona tider, men det var en sprudlende dame fra første minutt på andre linja!

Kristin har lang og bred ledererfaring bak seg for store selskaper som Gilette, Scandic og Innovasjon Norge. I mange år var Stockholm hjem og Stureplan arbeidsplassen, da hun var topp sjef for tre anerkjente restauranter. Senere flyttet hele familien til New York, der de ble i nesten 5 år. Rett før hun ble ansatt hos oss var hun innom motebransjen og ledet 20 jenter. Erfaringen fra sistnevnte, som hun selv sier, var å lære seg ” å drive business basert på følelser”. Hun var ikke på jobbjakt, men forloveden hennes så stillingen utlyst og visste dette var en jobb for henne! Den store forskjellen blir nå å jobbe med sosialt entreprenørskap som hennes utkårede visste hun lenge har ønsket seg.

Kristin er oppvokst i et hjem der hun tidlig lærte at det ikke er forskjell på folk. Det handler for henne om mennesker, noe som hun selv mener er grunnen til at hun har fungert så bra i ulike situasjoner. Hva vi har vært avhengige av tidligere virker virkelig ikke ha noen som helst betydning for nye sjefen vår, selv om hun som de fleste andre har opplevd rusavhengighet både privat og på arbeidsplassen. Så hvordan løste hun det i serveringsbransjen som har til tider vært veldig fuktig? Verdisjekker til ansatte på egenpleie og oppfordring til sunnere aktiviteter blant de ansatte. Dette endte med at en ny kultur ble bygget opp som fortsatt lever i beste velgående i dag. Jeg mistenker Kristin ikke kommer til å si til meg om jeg gjør feil, jeg tror hun heller gir meg et mer fristende alternativ istedenfor.

Kristin er stolt mamma til tre voksne barn og to søtnoser på fire ben. Tror hun digger å være leder, men at mammarollen er den viktigste er det ingen tvil om. Hun blir rørt av valper, bebiser og søte reklamer som de fleste, men også det å treffe mennesker som deler sin historie. Venner er veldig viktig, og hun mener vi alle burde bli flinkere til å ta oss tid til menneskene rundt oss. Hun kan savne fra tiden i New York da folk bare kom og ringte på døra. Det er jo litt uvanlig i dette landet, men kanskje etter krisen vi befinner oss i at forandrer det seg? Hun håper det.

Vi gleder oss alle til å møte deg og hadde det ikke vært for korona hadde vi hatt kake klar på kontoret for lengst. Du sa noe jeg har tenkt mye på: ” vi har alle blitt litt rista nå. Vi opplever en frihetsberøvelse som tidligere har vært helt uhørt for oss. Men jeg håper andre verdier slår inn nå og at vi blir mer spontane, flinkere til å bry oss og at vi setter enda mer pris på å kunne være sammen “. Må si meg veldig enig med min nye leder. Velkommen til oss Kristin!

 

Av Nina Ellioth Kvamsdahl

 

 

 

Del artikkelen