JUL ER KUL, MEN GI OSS 2023!

Nå har det vært julestemning her rimelig lenge så vi skal ikke legge skjul på at vi begynner bli veldig klare for 2023. Medarbeiderne skal vokse, nå nye mål og ansette flere tidligere rusavhengige! Og den vi skal gjøre det med, er vår nye daglige leder Hans.

Vi spurte han tre viktige spørsmål og svarene vi fikk kan du lese bittelitt lenger ned.

3 VIKTIGE SPØRSMÅL TIL VÅR NYE BOSS HANS!

God jul fra Hans!


 1.Hva skal du gjøre i jula? 
Dagene før julaften skal tilbringes med min mor på 99,5 år! Jo eldre hun blir, jo viktigere er høytidene med henne. Julaften derimot skal hun til søster og jeg skal ha første julen sammen med min kjæreste Edel! Sannsynligvis skal jeg hjem til Edel og hennes to voksne barn. Jeg skal få ta del i deres juletradisjoner, noe som jeg mener er like viktig enten barna er små eller store – uansett så er barna de viktigste i julen. Mine egne 3 skal jeg på hytta med i romjulen og gleder meg veldig til å bare være sammen oss fire, stå på ski og lage god mat ( Hans er en god kokk vet dere ..red.anm). Så kaaaanskje jeg også planlegger noen overraskelser i julen…- veldig glad i å arrangere, lage til fest, være sosial og overraske med noe moro! (vi DIGGER overraskelser Hans! Just sayin´…red.anm)

 2.Hva gleder du deg til i 2023? 
Det er mange ting jeg gleder meg til! Jeg gleder meg til min datter flytter tilbake til Oslo etter studier, jeg gleder meg til å videreutvikle forholdet mitt til Edel – en skikkelig kul dame som jeg kan gjøre alt med. Og ikke minst gleder jeg meg til å lære å kjenne alle Medarbeiderne enda mer. Du vet, det som er helt spesielt er alle de tydelige personlighetene vi har her. Jeg tror dette er mye pga all livserfaringen, alle her har møtt seg selv i døra, de vet hvem de er som gjør at de tør å uttrykke seg og si akkurat hva de mener. Ikke noe på overflaten og det er fascinerende. Så gleder jeg meg veldig til å videreutvikle firma og kunne ansette enda flere!

3. Sist, men ikke minst: hvorfor ville du lede denne gjengen? 

De siste årene har jeg jobbet mye for meg selv og var litt lei av det. Jeg ønsket noe med en annen sosial dimensjon, romme noe mer enn at man bare skal leve av det og plutselig dukket medarbeiderne opp! Her får jeg bruke andre sider av meg selv som jeg synes er flott – og dette må jeg si karrieremessig, er et trinn opp! Jeg har jo et konkurranseinstinkt og gleder meg til å ekspandere, optimere og utvikle Medarbeiderne i tråd med selskapets filosofi og mål: få enda flere tidligere rusavhengige ut i jobb. Jeg liker å sammenligne en arbeidsplass med et hjem. Og hva er viktig for å skape et hjem? Trygghet, rammer, betingelser, kjærlighet….det skal føles godt å komme hjem ! 

Takk til kunder, venner og alle vi kjenner for året som har gått! 

Vi håper du koser deg max i jula, og er du en av de mange som ikke liker eller gruer seg så husk at dagene går fort og plutselig er det Januar igjen! Hverdagen kan være like magisk som juletiden….så det så! Vi ses i 2023 folkens! 

Del artikkelen