HOLD GATER OG EIENDOMMER RENE OG PENE

I en verden hvor førsteinntrykket betyr (nesten) alt, står eiendomsselskaper overfor en kamp for å holde sine eiendommer tiltalende og fri for rot. Utfordringen intensiveres i områder med høy fottrafikk, hvor sigarettsneiper, glemt snus, hundebæsj, og tilfeldig søppel raskt kan samle seg og skape et uønsket inntrykk. 

For mange eiendomsselskaper er det en utfordring å finne nok ressurser til å håndtere dette effektivt. Derfor tilbyr Medarbeiderne en effektiv løsning: 

Gaterydder

Medarbeiderne rydder gater og plukker søppel

Gaterydderne tar seg av alt det praktiske, fra å plukke opp tomflasker og søppel til å håndtere større ryddeprosjekter, slik at eiendommene dine holder seg rene og fri for sjenerende søppel. Vi samarbeider allerede med flere store eiendomsselskaper. Blant våre stolte og trofaste kunder finner du:

Vi kan også ta oss av generell avfallshåndtering og resirkulering, for å hjelpe med å bli kvitt avfallet og sørge for at det kommer til riktig plass.

Vårt ryddeteam er eksperter på rydding og har flere års erfaring med rydding av gater og parkeringsplasser for avfall, snø og støv.

Har du en eiendom som trenger regelmessig vedlikehold? Kontakt oss her. 

Våre gateryddere er klare til å holde gater, parker og andre offentlige områder rene og ryddige.

Rene områder øker boligverdi

Når et område er rent og ordentlig, er folk mer tilbøyelige til å ta vare på det. Å holde et område velholdt forebygger forfall og er en god investering for fremtiden. “Brukte snusposer og sigarettsneiper er faktisk Oslos største forsøplingsproblem” (Oslo Kommune).

Tobakksprodukter som snus og sneiper kan stå for opptil 60% av avfall på gater i visse deler av Oslo, viser forskning fra TrashTrawl(Oslo Kommune). Det ser ikke bare stygt ut, men kan også forårsake alvorlige skader hos dyr og barn.

Medarbeiderne kan gjøre mer enn å holde eiendommen din ren og pen

Våre fantastiske medarbeidere kan mer enn å rydde uteområder og holde byen ren. Daglig hjelper vi private, sameier, borettslag, organisasjoner og bedrifter med flytting, tømming av leiligheter og avfallshåndtering etter oppussing og renovering. Dersom du forvalter eiendom kan dette være tjenester du finner relevant. 

Her er eksempler på tjenester vi kan hjelpe med:

Når du kombinerer våre tjenester bidrar du til å gjøre våre ansattes liv bedre, du sparer deg selv for mye hodebry, unngår flere avsendere av fakturaer, og ikke minst får du en forutsigbar leverandør av tjenester. 

Hjelp oss med å få flere i arbeid og kutte strengen til NAV

Mange antar at de fleste som er på støtte fra NAV, ikke er interessert i å jobbe. Dette er feil. Det er mange som er ivrige etter å finne en meningsfull jobb, spesielt blant dem som har overvunnet rusavhengighet. For personer som har kjempet mot avhengighet og andre psykiske utfordringer, kan en jobb som gir både aktivitet og mening være den mest verdifulle formen for rehabilitering.

Derfor ønsker vi i Medarbeiderne å skape en arbeidsplass som hjelper tidligere rusavhengige med å kutte navlestrengen til NAV. På denne måten kan vi spare samfunnet for ressurser, gi folk mening i livet og gi bedrifter muligheten til å bidra til fellesskapet.

Våre sosiale resultater for 2023 avslører en oppmuntrende trend: 63% av de som forlot Medarbeiderne gjorde det av positive årsaker, og hele 72% uttrykte optimisme med tanke på fremtiden. Dette understreker viktigheten av å gi folk en ny start, muligheten til å bidra positivt til samfunnet fremfor å stå utenfor.

Vårt felles bidrag til samfunnet kan gjøre en stor forskjell

Noen bidrag til samfunnet kan føles små og meningsløse. Små ting kan bety lite for noen, men utrolig mye for andre. Bare et smil til naboen kan snu en dårlig dag til noe positivt. Så hvordan tror du en mulighet som en jobb føles for noen som kanskje har følt seg utenfor over lengre tid?

Dette er noe vi ser daglig og er en stor motivasjon i vårt arbeid. Vi forstår at egne tiltak kan være vanskelig å gjennomføre. Gjennom å kjøpe tjenester fa Medarbeiderne, får du nå muligheten til å bidra til å gjøre samfunnet til noe bedre. Til en plass hvor folk føler seg sett og verdsatt, ved å gjøre en god jobb.

Eier eller drifter du et eiendomsselskap? Ta kontakt og oppdag hvordan våre gateryddere kan hjelpe deg med å holde eiendommen ryddig — fri for søppel, tobakksneiper og annet avfall.

Del artikkelen